AKTIVITEETIT

Jokaisella on oikeus hyvään ruokaan Kokkolassa. Ruoka tuo meille kaikille aina hyvän mielen. Hyvä ruoka vielä paremman. Kokkolassa on aivan loistavia ruokapaikkoja moneen makuun. Allaolevassa linkissä avutuu suosikkimme.

Tarjoa omaisillesi tai tuttavillesi vierailu Kokkolaan ja majoita heidät hyvin. Villa Romantikalla on tarjolla kolme kohdetta josta valita. Myös joulunajan majoitusta on vielä vapaana. Olehan yhteydessä! Puh. 0400 562088.

Olemme avanneet Villa Romantica Studion. Tämä loft tyylinen majoituskohde tarjoaa mukavan majoituksen lähellä Keski-Pohjanmaan keskussairaalaa. Majoitukseen mahtuu kaksi henkilöä. Vaikka tämä ei ole varsinaisesti liikuntarajoitteisille tarkoitettu kohde, niin tänne on liikuntarajoitteistenkin helppo tulla, sillä kohde sijaitsee katutasossa. Autojen...

Villa Romantica on vapaana Joulukuun 20 pv. 2019 Tammikuun 6 2020. Käytössä on myös kaksiomme Villa Romantica City sekä uusin kohteemme Studio. Helmikuun 2020 Villa Romantica de Luxe käytössä vain 6 pv. pituisille varauksille. Tervetuloa!

Kokkolassa tapahtuu syksyn mittaan vaikka mitä. Tervetuloa viettämään syksyä vaikka lähimatkailun puitteissa. Tai jos olet matkalla pohjoiseen, voit yöpyä sopivasti Kokkolan kohdalla. Tervetuloa Villa Romanticaan.

Lappiin on vielä reilusti matkaa Kokkolasta, -saati etelästä. Kokkola on hyvän matkan päässä väliyöpymistä ajatellen. Virekeänä on mukavampi ajella perille. Villa Romantica tai rauhallinen kaksio majoittaa matkaajat laadukkaasti ja vaivattomasti. Liinavaatteet, pyyhkeet ym. kuuluu hintaan. Paikoitustilaa on pihoilla. Tervetuloa lepäämään!

Saimme tunnustuksen Booking.com palvelusta ja Villa Romantica kuuluu Booking.comin parhaiten arvostettujen majoittajien joukkoon. Olemme tästä tunnustuksesta ylpeitä ja pyrime jatkossakin palvelemaan vieraitamme täysillä. Olet tervetullut majoittumaan Kokkolassa Villa Romanticaan.

Kokkolassa on monien mielestä yksi Suomen komeimpia uimakeskuksia. Kesällä myös ulkoallas palvelee kävijöitä. Ota perheesi mukaan ja tule Kokkolaan nauttimaan! Majoitu Villa Romanticassa.