AKTIVITEETIT

Villa Romantica de luxe ja Seitsämän sillan majatalon löydät nyt myös Nettmökki.com palvelusta. Tervetuloa varaamaan joko pitemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Seitsämän sillan majatalo voi majoittaa jopa 34 henkilöä.

Tarjolla majoitusta 34 hengelle Larsmon lähetyskodilla 22 km Kokkolasta. Huoneet erikokoisia 1-4 hengen huoneita.

Olemme saaneet Supermajoittaja tunnustuksen. Teemme jatkossakin parhaamme että viihdytte kohteissamme!

Villa Romantican kohteissa on tehostettu desinfiointi Corona pandemian vuoksi, ainakin kesäkuun lopuun saakka. Jos pandemia jatkuu, jatkamme siivousta tehostetusti niin kauan kun on tarvis. Majoittuminen kaikissa kolmessa Villa Romantica kohteessamme on turvallista. Tervetuloa!

Villa Romantica on supermajoittaja nyt. Olet tervetullut Kokkolan parhaaseen majoitukseen. Syksyn varauksia myydään nyt! Ole yhteydessä ä 0400562088. Host ReijoR

Jokaisella on oikeus hyvään ruokaan Kokkolassa. Ruoka tuo meille kaikille aina hyvän mielen. Hyvä ruoka vielä paremman. Kokkolassa on aivan loistavia ruokapaikkoja moneen makuun. Allaolevassa linkissä avutuu suosikkimme.

Tarjoa omaisillesi tai tuttavillesi vierailu Kokkolaan ja majoita heidät hyvin. Villa Romantikalla on tarjolla kolme kohdetta josta valita. Myös joulunajan majoitusta on vielä vapaana. Olehan yhteydessä! Puh. 0400 562088.