AKTIVITEETIT

Villa Romantica De Luxe Hiekkakadulla tarjoaa parasta majoitusta (asikkaidenarviot) Kokkolassa. Muut kohteet, Villa Romantica City, Villa Romantica Studio ja Villa Romantica Singele käytössä ja palvelee majoitustarpeissanne. Lisäinfoa: nolla neljäsataa 562088.

Saimme neljennen perättäisen kerran Supermajoittaja tittelin. Olet tervetullut majoittumaan Kokkolan ehkä parhaisiin kohteisiin! Tutustu tarjontaamme. Pitkäaikaisiin vuokrauksiin neuvottelemme hinnan kummallekin osapuolelle sopivaksi. Ole yhteydessä!

Lähde mukavalle puuveneretkelle Kokkolassa. Kerää porukka tai oman perheen kesken. Veneeseen mahtuu 7 henkeä mukaan. Pelastusliivejä on myös lapsille. Veneretken pituus n. 2-3 henkilöä. Kysy tätä Reijo Ruotsalainen puh. 0400 562088.

Villa Romantica de luxe ja Seitsämän sillan majatalon löydät nyt myös Nettmökki.com palvelusta. Tervetuloa varaamaan joko pitemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Seitsämän sillan majatalo voi majoittaa jopa 34 henkilöä.

Tarjolla majoitusta 34 hengelle Larsmon lähetyskodilla 22 km Kokkolasta. Huoneet erikokoisia 1-4 hengen huoneita.

Olemme saaneet Supermajoittaja tunnustuksen. Teemme jatkossakin parhaamme että viihdytte kohteissamme!

Villa Romantican kohteissa on tehostettu desinfiointi Corona pandemian vuoksi, ainakin kesäkuun lopuun saakka. Jos pandemia jatkuu, jatkamme siivousta tehostetusti niin kauan kun on tarvis. Majoittuminen kaikissa kolmessa Villa Romantica kohteessamme on turvallista. Tervetuloa!